Collectie van Ariat

Ariat staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle topklasse schoeisel en kleding, en is een vaste naam in de paardenwereld en voor liefhebbers van het buitenleven. In 1993 bracht het bedrijf hun eerste rijschoen uit, wat een succes bleek en veel ruiters werden verliefd op het merk. Sindsdien is Ariat blijven innoveren door de paardenwereld te voorzien van een variatie aan producten, van Engelse en landelijke stijlen tot Western boots en de altijd populaire kledingcollecties.

Engelse collectie van Ariat

De Engelse collectie van Ariat is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verscheidenheid aan toonaangevende stijlen, nieuwe technologie en gestroomlijnde, hoogwaardige ontwerpen. Van elegante en traditionele laarzen, zoals de Heritage Contour II, tot moderne paddock boots zoals de Bromont Pro, heeft Ariat onlangs ook de innovatiegrenzen verlegd met de Vortex™, met Ariat's premium NITRO™ technologie voor uitmuntende prestaties. De Engelse collectie van Ariat heeft een laars voor elke ruiter en biedt hen de middelen om topprestaties te leveren.

Jassen en broeken tot wedstrijd- en vrijetijdskleding

De altijd populaire Ariat-kledinglijn biedt atleten een grote keuze van jassen en broeken tot wedstrijd- en vrijetijdskleding. De collectie bevat de meest geavanceerde technologie van Ariat, waaronder Sun Protection Fabric™, AriatTEK®, V3® Fit en V3® Stretch, Moisture Movement Technology™ en Core Control Technology™. Met voor ieder wat wils in een variatie aan stijlvolle ontwerpen, frisse kleuren en klassieke vormen, bewijst Ariat waarom het aan de top staat in de hippische mode.

Perfecte kleding voor elke gelegenheid

Ariat gelooft in innovatie, toewijding, evenwicht en mogelijkheden, kwaliteit zonder compromissen. Ariat heeft de perfecte kleding voor elke gelegenheid, van festival tot countryshow, op wedstrijd of voor elke dag.