Partners

Powerhorse werkt samen met grote bekende merken in de ruitersport:

Powerhorse is goed in ruitersport, omdat zij door middel van samenwerking met vele ruitersportspeciaalzaken en leveranciers producten voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding op de markt zet. Voor u, als consument, dus zeer interessant! 

Powerhorse brengt eigenmerk producten op de markt die verkrijgbaar zijn bij alle Powerhorse dealers (zie rechts). De Powerhorse dekens (van winterdekens tot zweetdekens) zijn een groot succes. Daarnaast brengen wij ook verschillende verzorgingsproducten, zoals shampoo op de markt. Voor informatie over de Powerhorse producten klik hier.

Alle winkels die zijn aangesloten bij Powerhorse hebben een zeer uitgebreid assortiment en producten van al onze partners (ruitersport leveranciers). De Powerhorse winkels onderscheiden zich door hun vakkennis, uitgekiende assortiment, goede service en dat alles voor een zeer scherpe prijs. Bent u dus op zoek naar een zeer uitgebreide ruitersportzaak bij u in de buurt? Kijk dan snel bij onze dealerlijst.

De partners van Powerhorse zijn bekende merken met hoge kwaliteit producten. Klik hier voor de lijst met Powerhorse dealers. Doordat de Powerhorse dealers samenwerken met al deze leveranciers bent u als consument verzekerd van een uitgebreid assortiment.

Maandelijks heeft Powerhorse een interessante actie voor u als consument. De actie van de maand staat altijd op de homepage van deze website.

Wilt u op de hoogte blijven van alle acties en ontwikkelingen bij Powerhorse? Meld je dan snel aan voor de Powerhorse nieuwsbrief en like onze Facebookpagina!

ruitersport-watermerk02.jpg
 

Like onze Facebook pagina: www.facebook.com/powerhorse.nl - Volg onze instagrampagina: @powerhorse.nl - 

In samenwerking met

     La Valencio Kroon